Niels van Adrichem:
Ons enige ‘oude’ bestuurslid. Niels is nu 2(?) jaar lid van het WOLV bestuur. Hij slaagde van het Wolfert in 2004. Daarna studeerde hij Computer Engineering in Delft en is nu nog steeds bezig in Delft als PhD student. Niels was afgelopen jaar en blijft volgend jaar onze penningmeester en IT-specialist. Felictieer Niels als je hem tegen komt op de borrel, want Niels is sinds september verloofd en gaat volgend jaar trouwen.

Johan Baart:
Behaalde net als Niels in 2004 zijn diploma en ging daarna ook door naar Delft om ruimtevaart techniek te gaan studeren. Ook hem moet je feliciteren want hij woont sinds kort samen. Johan was het afgelopen jaar voorzitter van de WOLV.

Colin Langenberg:
Ook sinds 1 jaar lid van het WOLV-bestuur. Hij behaalde zijn diploma aan het Wolfert in 2009 en studeert nu culturele antropologie en ontwikkelingssociologie in Utrecht. Colin was afgelopen jaar onze secretaris

Phaedra Sprangemeijer:
Behaalde haar diploma in 2009 en ging daarna international buisness and management studies studeren aan de Hogeschool Rotterdam.
Ze heeft voor haar studie een stage gelopen in Cambodja en is momenteel bezig met het schrijven van haar scriptie. Zij was afgelopen jaar algemeen bestuur lid van het WOLV-bestuur en zal vanaf de ALV 2014-2015 de functie PR-intern vervullen.

Rosan Lechner: Behaalde net als Colin en Phaedra haar diploma in 2009 en ging daarna psychologie studeren in Rotterdam. Echter wou ze liever toch nog even wat langer student blijven en daarom studeert ze nu geneeskunde, ook aan de Erasmus universiteit. Rosan was afgelopen jaar PR-intern van het WOLV bestuur maar zal vanaf de ALV 2014-2015 voorzitter van het bestuur worden.

Wil jij volgend jaar ook deel uitmaken van dit bestuur? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of spreek ons aan op de borrel.