Beste oud-wolfert leerlingen,

In het jaar 2017-2018 bestaat het Wolfert Tweetalig Onderwijs 25 jaar! Dit gaan we met elkaar vieren op zaterdag 7 juli 2018. Zet deze datum alvast in je agenda! Of je telefoon natuurlijk. Op dit moment zijn we een commissie aan het samenstellen die de organisatie van deze dag op zich gaat nemen. Het is de bedoeling dat deze commissie uit zo veel mogelijk verschillende ‘lagen’ Wolfert leerlingen bestaat. Tevens zullen er een tweetal (oud)docenten bij betrokken zijn. Wij zijn daarom op zoek naar twee enthousiaste oud-leerlingen die zin hebben zich voor dit project in te zetten. (afbeelding)

Lijkt je dit wat? Dan kan je reageren op deze mail!

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen... sinds gister zijn we in het bezit van officiële WOLV truien! Deze zullen vanaf dit jaar uitgedeeld worden aan de geslaagde examenleerlingen van het Wolfert. (foto van gisteren)

Ondanks dat de zomer praktisch nog moet starten, zijn wij al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de WOLV kerstborrel! Was je vorig jaar niet in de gelegenheid om te komen, dan heb je zeker wat gemist. Wees er dit jaar wel bij en blok vrijdag 16 december alvast in je agenda! Of we dit jaar de kerstborrel weer in Pardoen zullen houden is nog de vraag. We houden je op de hoogte! (afbeelding)

Een fijne zomer toegewenst namens het WOLV-bestuur.

Met vriendelijke groet,

Het WOLV bestuur
Phaedra Sprangemeijer
Rosan Lechner
Marloes van der Kooij
Simon Gerritsen
Johan Baart
Niels van Adrichem