Beste leden,

De WOLV is looking for you!!!!

Aankomend jaar zijn we opzoek naar een nieuwe penningmeester. Je taken bestaan voornamelijk uit het op orde houden van inkomende en uitgaande nota, aan het einde van het jaar een financieel overzicht samenstellen en een begroting maken voor het volgende jaar. 

Het is makkelijk te combineren met een studie/werk of leuk in je tussenjaar. Er is ongeveer elke twee maanden een meeting die niet meer dan 4 uur duurt. Verder duurt het samenstellen van een financieel jaar overzicht ook niet lang. Het staat goed op je CV. Vooral als je er over na denkt een bestuursjaar te gaan na je studie, ervaring is namelijk altijd goed. 

Lijkt dit je nou wat of heb je vragen stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Groetjes,

Het WOLV-bestuur.

 

 

Beste WOLV-leden, Lieve oud TTO-ers,

Zoals sommige van jullie weten is het jubileumfeest om de hoek! Bij deze volgt een uitnodiging voor de geweldig avond:

Op Zaterdag 7 Juli viert Wolfert Tweetalig haar 25 jarige jubileum. Jullie meer dan welkom om dit met ons te komen vieren. Zet de datum vast in uw agenda en mis deze mooie avond niet! Het word een fantastische avond met live muziek, een DJ en optredens die terug doen denken aan de cultural evenings van vroeger! Als je wilt kun je zelfs mee eten zodat je net wat meer tijd hebt om gezellig bij de te kletsen.

De locatie: De aula natuurlijk! Voor de echte authentieke schoolfeest ervaring😉 
Voor wie het verdrongen heeft, het adres: Bentincklaan 280

Programma:
17.30: Inloop 
18:00: Diner
20:30 Opening feest, inclusief enkele geweldige optredens!
21:00-0:00: Feest! De voetjes kunnen van de vloer

De entreeprijs is maar €10, inclusief 2 consumpties! Voor het eten betaalt u 5 euro per persoon. Een deel van de winst gaat naar een van de vele goede doelen die het Wolfert via hun uitwisselingsprogamma's steunen! Dus zeker waard om langs te komen. 
Dit kan u betalen aan de deur. Schrijf je snel in en haal de rest van je oud-klasgenoten snel over want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes!

Deze avond zal het perfecte moment zijn om verhalen te delen met uw oud klasgenoten, dus sluit u vooral aan bij het feestje! Inschrijven kan via:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd3sX_13ApjQRsIWV…/viewform

We hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet

Het WOLV bestuur

 

Beste WOLV-leden,

 

‘’Jinglebells’’ is nog niet op de radio geweest, maar wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de ALV en de jaarlijkse kerstborrel 

Op vrijdag 16 december zal de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering beginnen om 19:00 in café Apartt. Vervolgens zullen we vanaf 21:00 met elkaar borrelen in café Pardoen. Jij en al je Wolfert-vrienden zijn van harte uitgenodigd!  We zijn ook nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden of mensen die willen helpen met het organiseren van jubileum. Mocht je interesse hebben stuur ons een mailtje op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Zoals gebruikelijk is er een open bar en de consumpties tijdens de ALV zijn natuurlijk ook op kosten van de vereniging. Beide cafés bevinden zich in de Oude Haven van Rotterdam. Apartt Eten&Drinken (Blaak 4, Rotterdam), café Pardoen (Spaansekade 62, Rotterdam)

 

 

Hopelijk tot de 16de!

 

Rosan Lechner

Marloes van der Kooij

Johan Baart

Simon Gerritsen

Phaedra Sprangemeijer

Niels van Adrichem