wolv-banner

Klik hier indien deze e-mail niet juist wordt weergegeven.

Beste WOLV-leden, Lieve oud TTO-ers,Zoals sommige van jullie weten staat het jubileumfeest om de hoek! Bij deze volgt een uitnodiging voor de geweldig avond:

Op Zaterdag 7 Juli viert het Wolfert Tweetalig haar 25 jarige jubileum en zijn jullie meer dan welkom om dit met ons te vieren. Zet de datum vast in je agenda en mis deze mooie avond niet! Het word een fantastische avond met live muziek, een DJ en optredens die terug doen denken aan de Cultural Evenings van vroeger! Als je wilt kun je zelfs mee eten, zodat je net wat meer tijd hebt om gezellig bij de te kletsen.
De locatie: De aula natuurlijk! Voor de echte authentieke schoolfeest ervaring ;)

Voor wie het verdrongen heeft, het adres is: Bentincklaan 280, 3039 KK in Rotterdam.

Programma:
17.30: Inloop
18:00: Diner
20:30 Opening feest, inclusief enkele geweldige optredens!
21:00-0:00: Feest! De voetjes kunnen van de vloer

De entreeprijs is maar €10, inclusief 2 consumpties! Voor het eten betaal je 5 euro per persoon. Een deel van de winst gaat naar een van de vele goede doelen die het Wolfert via hun uitwisselingsprogramma's steunen! Dus zeker waard om langs te komen.
Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail waarmee je een e-ticket kan kopen. Let op, dit kan soms enkele dagen duren. Je kan ook betalen aan de deur. Schrijf je snel in en haal de rest van je oud-klasgenoten over, want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes!

Deze avond zal het perfecte moment zijn om verhalen te delen met oud klasgenoten, dus sluit je vooral aan bij het feestje! Inschrijven kan via:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3sX_13ApjQRsIWVvyVf6IYNwnIht4EOETM5Jy0PuUBE7iww/viewform?usp=sf_link

 

We hopen jullie allemaal te zien! 

Het WOLV-bestuur

P.S. Voor de oplettende lezer, die hem al in zijn agenda had staan: Helaas hebben wij de datum moeten aanpassen i.v.m. onvoorziene omstandigheden maar de datum is nu dus zaterdag 7 juli 2018

 

Uw naam : [NAME]
Adres : [cb_address] [cb_address2]
Postcode/plaats : [cb_postalcode] [cb_city] [cb_country]
E-mail : [EMAIL]
Telefoon : [cb_telephone] [cb_mobile]